vineri, 8 octombrie 2010

COMUNICAT AL COMANDAMENTUL MANIFESTATIEI DIN 25.10.2010
NR. 2/06.10.2010



Catre,
TOATE FILIALELE SCMD


Va transmitem « INSTRUCTIUNI PRELIMINARE »  pentru organizarea si desfasurarea mitingului din data de 25.10.2010 si a actiunilor de pichetare a prefecturilor/primariilor, care se vor desfasura in Bucuresti, si in localitatile de resedinta ale filialelor.

  1. De buna organizare si desfasurare a actiunilor de protest vor raspunde Birourile Operative ale Filialelor ;
  2. Inaintarea solicitarilor de aprobare a desfasurarii pichetarilor prefecturilor/primariilor, catre primarul localitatii de resedinta (Anexa I din Legea 60/1991 – se transmite in atas), cu cel putin 3 zile inainte de desfasurarea manifestarilor. Imediat dupa obtinerea aprobarilor legale va rugam sa comunicati la Secretariatul Tehnic al SCMD numarul de inregistrare al aprobarii primite ;
  3. Se va asigura participarea la pichetarea prefecturilor/primariilor a cel putin 50 de persoane ;
  4. Pe durata actiunii de pichetare se vor folosi pancarte, bannere, fluturasi si alte materiale confectionate pe plan local, cu denumirea SCMD precum si cu revendicarile si nemultumirile noastre.
NU SE VOR FOLOSI SLOGANE POLITICE SAU ELECTORALE
  1. ATITUDINEA COMPORTAMENTALA A TUTUROR PARTICIPANTILOR LA MITING SA NU FIE JIGNITOARE, SA NU ADUCA ATINGERE DEMNITATII PERSOANEI SI A INSEMNELOR NATIONALE
  2. Actiunea de pichetare a prefecturilor/primariilor din 25.10.2010 se va desfasura intre orele 11.00 – max. 17.00 ;
  3. Pe timpul pichetarii va fi inaintata prefectului/primarului o petitie care va cuprinde lista de revendicari a SCMD (textul va fi transmis in timp util tuturor filialelor).
  4.  La mitingul din Bucuresti , pentru Filialele nominalizate in Comunicatul SCMD din 05.10.2010 (urmare a sedintei Biroului Operativ al SCMD din 04.10.2010) transportul va fi decontat de catre SCMD.
  5.  Filialele din tara (altele decat cele stabilite la sedinta Biroului Operativ al SCMD din 04.10.2010) ai caror membri solicita sa participe la actiunea din Capitala, organizeaza aceasta activitate prin forte proprii.Pana la 10.10.2010, toate filialele vor transmite la Secretariatul Tehnic al SCMD, tabele nominale cu participantii la mitingul din Bucuresti precum si imputernicitul desemnat de presedintele filialei care va conduce grupul de participanti : nume, prenume, telefon, adresa e-mail.
  6.  Participantilor la actiunile de protest din tara si din Bucuresti, le este interzis portul uniformei militare.Ca semn distinctiv se vor purta veste si sepci albastre cu insemnele SCMD, conform modelului déjà consacrat precum si legitimatiile de membru SCMD la vedere.
  7. Alte detalii referitoare la afluirea si defluirea participantilor la actiunea din Bucuresti, planul de actiune ce va fi aplicat cu aceasta ocazie, precum si alte masuri organizatorice, va vor fi comunicate imediat dupa obtinerea aprobarilor legale.

SEFUL DEPARTAMENTULUI ORGANIZARE AL SCMD,
Col. (r) TUDOR MARIAN

SĂ MERGEM LA BUCUREŞTI !!!
Rugăm membrii de sindicat care doresc să participe la mitingul organizat de SCMD la Bucureşti în data de 25 octombrie 2010, să-şi anunţe participarea la unul din membrii biroului operativ al Filialei URZICENI până la data de 10 octombrie 2010, când vom înainta tabelul nominal cu participanţii la sediul central al sindicatului. TRANSPORTUL SE ASIGURA DE SCMD.

Biroul Operativ al Filialei URZICENI