marți, 29 martie 2011

Participare la miting

   Aspecte ale participarii membrilor Filialei 1 Urziceni la mitingurile din 24 ianuarie si 1 martie in Bucuresti :



     La manifestarea din 24 Ian acest coleg ne-a parasit pentru totdeauna !!! Crezul in justetea actiunii noastre a fost mai ferm decat resursele fizice si a incetat din viata, cu toata asistenta medicala acordata prompt.










 



sâmbătă, 26 martie 2011

DECIZIILE DE REVIZUIRE !!!!!

         F. F. F. IMPORTANT !!!!
  Pe site-ul principal al SCMD a fost postat "Ghidul cu demersurile pentru anularea deciziei si a hotararii de revizuire a pensiei", cat si "Modelul de contestatie".  Va rog sa consultati aceste documente si sa popularizati catre ceilalti membri de sindicat, intrucat trebuie sa reactionam prompt, in termenele prevazute de lege !!!

marți, 22 martie 2011

Comunicat al SCMD Central / Depart. Juridic

F. f. important !!!!
A fost postat pe pagina Depart. Juridic al SCMD un comunicat f f important vizand deciziile de revizuire a deciziilor de recalculare a pensiilor ( imi pare rau pentru titlul cam alambicat, dar asta-i naravul guvernarii !!! ) si modul de actiune al scmd si al membrilor sai. De mentionat ca deja au aparut asemenea decizii, putine ca numar, insa in perioada imediat urmatoare asemenea documente se vor inmulti. Cred ca nu mai este necesara solicitarea de a mentine contactul cu conducerea filialei, pentru a reactiona optim, in timp util.

2 – Deoarece casele de pensii sectoriale (M.Ap.N., M.A.I., S.R.I.) au emis decizii de revizuire a pensiilor recalculate, strategia imediată a Departamentului Juridic în acest domeniu, include:
   2.1. – elaborarea noului ,,Ghid cu demersurile membrului şi activităţile filialelor SCMD pentru anularea deciziilor de revizuire a pensiilor recalculate”;
   2.2. – redactarea modelului de contestaţie a deciziei de revizuire a pensiei recalculate;
   2.3. – rediscutarea contractelor de asistenţă juridică şi reprezentare cu avocaţii locali şi încheierea de acte adiţionale la contractele existente, după caz;

   2.4. – redactarea modelului cererii de chemare în judecată a celor trei case de pensii sectoriale pentru anularea deciziilor de revizuire a pensiilor recalculate.
3 - Pe data de 25.03.2011, Departamentul Juridic va afişa pe blogul SCMD/DEPARTAMEN-TUL JURIDIC, documentele de la pct. 2.1. şi 2.2. din strategia prezentată.